ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στο Πανόραμα Στίβου του Δρομέα Θράκης

Ο “Δρομέας Θράκης” με επιμονή (μιας και αναβλήθηκε δύο φορές λόγω κακοκαιρίας), αλλά και πολύ μεράκι, πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί, στο Πάρκο Ανεξαρτησίας, Πανόραμα Στίβου προσφέροντας δωρεάν μια εκπληκτική εμπειρία στη νεολαία της Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα από 200 παιδιά, ηλικίας 5-15 ετών σε μικρές ομάδες των 10-20 “έπαιξαν” και γνώρισαν τα αγωνίσματα του στίβου, αλλά και πήραν σκορ από μετρήσεις φυσικών ικανοτήτων.

Η εξομοίωση του τεραίν στίβου κλασσικού αθλητισμού στο πάρκο, οι εντυπωσιακές φουσκωτές αψίδες, τα μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και η επαφή των προπονητών και διοικητικών του “Δρομέα Θράκης”, με παιδιά και γονείς, έδωσαν χαμόγελα ικανοποίησης σε όλους.

Περισσότερες δράσεις περιμένουν τους μικρούς φίλους στο στάδιο καθημερινά, με παιχνίδια και εκπαίδευση σε αγωνίσματα του στίβου, από τους έμπειρους προπονητές του Δρομέα Θράκης.

Να σημειωθεί ότι καθημερινά από τις 4:00 έως τις 9:00 μ.μ. μπορείτε να βρείτε τους ανθρώπους του ΔΡΟΜΕΑ, στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, στο γραφείο του συλλόγου, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μια δοκιμή είναι ικανή να δείξει πολλά!

Ρωτήστε φίλους σας μέλη του ΔΡΟΜΕΑ, αλλά και ενημερωθείτε για το σύλλογο στο www.dromeasthrace.eu.

Πληροφορίες στο τηλ. 6907605015.

Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2020/10/200.html#ixzz6a6CKGKwi
Alexandroupoli Online

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος