ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων “Δύναμη Ψυχής”: Ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών στα ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ Κομοτηνής

Η κα Ζωή Αποστολίδου μέλος και διαχειρίστρια της σελίδας “Δύναμη Ψυχής¨ στην Κομοτηνή, με ανάρτησή της στο FB κάνει γνωστές τις δράσεις που υλοποίησε ο σύλλογος για την ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών και αφορούσαν φοιτητές του ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Κλείσαμε το 2022 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Σε δύο δράσεις, μέσα στον μήνα Δεκέμβριο, καταφέραμε να ενημερώσουμε εκατοντάδες συμπολίτες μας, αλλά και φοιτητές που φιλοξενούμε στο ΔΠΘ και στο τμήμα ΤΕΦΑΑ, για το τί είναι Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών, σε ποιους ασθενείς γίνεται και για ποιο λόγο. Οι 97 εγγραφές τους, δίνουν σε εμάς δύναμη για να συνεχίζουμε, αλλά και στους ασθενείς με νεοπλασματικές, αιματολογικές νόσους, Ελπίδα για Νέα Ζωή.

Στέλνουμε ένα γλυκό χαμόγελο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μας και κυρίως από τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, σε όλους εσάς, που με προθυμία έχετε πλέον γίνει οι άγγελοι που ίσως δώσετε το μεγαλύτερο και πιο ακριβό δώρο, σε έναν από αυτούς.

Η Ομάδα για Ενημέρωση και Εγγραφές Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της ΔΥΝΑΜΗ ΨYΧΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Οι φωτογραφίες  από τις δράσεις μας στα ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ

Πηγή+Photos: FB

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος