ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Δημάρχου Κομοτηνής με το σύλλογο Τριτέκνων Κομοτηνής

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Κομοτηνής «η Κιβωτός των παιδιών» με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη για θέματα των Τρίτενκων οικογενειών του Νόμου μας.

Η συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο, ήταν θετική σε πολύ καλό κλίμα και υποσχέθηκε να είναι αρωγός σε όλες μας τις προσπάθειες, για το καλό και την στήριξη των Τριτέκνων οικογενειών.

Τα θέματα που συζητηθήκαν ήταν η απαλλαγή των δημοτικών τελών για τις Τρίτεκνες οικογένειες από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, (Σύμφωνα με τον νόμο 3463/2006, άρθρο 13)

Ο κύριος Δήμαρχος ήταν θετικός στο παραπάνω αίτημά και δεσμεύθηκε να το περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να πάρουν την απόφαση για την εφαρμογή του Νόμου.

Επίσης ζητήθηκε να διατεθεί μεγαλύτερος χώρος με την απαραίτητη υλικοτεχνική του υποδομή όπως (Η/Υ, εκτυπωτής, κλιματιστικό, γραφείο και καρέκλες), για την καλύτερη οργάνωση τόσο του γραφείου του συλλόγου, όσο και για τις διανομές των τροφίμων προς τις Τρίτεκνες οικογένειες.

Ο ρόλος σαν Σύλλογος είναι να συνεχίσει με συνέπεια να προσπαθεί, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των Τριτέκνων.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος